Tharëse për flokë SENCOR SHD 0045BK, e zezë

: në stok

€15,95 €24,00

Ju kurseni: €8,05 ( 33% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Kjo tharëse flokësh ka 2 nivele të vendosjes së temperaturës, Cool Shot për fiksim të përsosur të flokëve dhe funksionin jonik i cili garanton flokë më të mëndafshtë dhe më të shëndritshëm pa përdredhje, lejon tharje më të shpejtë, redukton elektricitetin statik (krehja e lehtë e flokëve) dhe  parandalon dëmtimin e flokëve. Tharësja Sencor posedon nje dorezë në formë ergonomike e përshtatshme për funksionimin ne anën e majtë dhe të djathtë dhe një grilë të pasme të lëvizshme për pastrim më të lehtë. Spiralja ngrohëse me onde garanton një temperaturë konstante duke parandaluar dëmtimin e flokëve.
Ka siguresa termike të cilat mbrojnë motorin nga mbinxehja.
Aksesorët: Shtojcë konike
Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m

 

  • Motor DC me jetë të gjatë
  • Konsumi i energjisë: 1600 W
  • 2 cilësime të temperaturës
  • 2 cilësimet e shpejtësisë sigurojnë rrjedhën e përsosur të ajrit

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€