Set Brusha Pastrimi 4 COPE

: në stok

Çmimi i rregullt €9,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Set Brusha Pastrimi 4 copë
Ky komplet përmban furça me fuqi me ngurtësi mesatare që do të ngjiten në akun tuaj.

  • Madhësi dhe forma të ndryshme furçash për pastrimin e sipërfaqeve të banjës suaj.
  • Këto brusha nuk gërvishten dhe mund të përdoren në vaskë, lavamanë, bazamente, kabina dushi me tekstil me fije qelqi, shirita të dyerve të dushit dhe porcelan.
  • Të tre furçat kanë boshte NDËRRIMI TË SHPEJTË çerek inç.
  • VEMENDJE: Akuja nuk perfshihet në çmim.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€