APARAT KUNDER BREJTSVE

: në stok

Çmimi i rregullt €7,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Paisje ultrasonike kundër: Urit (urithit), minjeve, gjarperinjeve, insekteve të ndryshme etj...
-Me fuqinë e saj ultrasonike (ultratinguj) prej 400 deri në 1000 HZ, bënë që kur këta brejtes ose insekte afrohen në zonën ku vepron kjo paisje, frikësohen dhe nuk ndihen të sigurtë e largohen me shpejtësi.
-Është me bateri rimbushëse, Rimbushet nga energjia e diellit.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€