BRUSHË PROFESIONALE 5IN1

: në stok

Çmimi i rregullt €0,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
E përshtatshme për pastrimin e të gjitha pjesëve të vështira dhe të ndjeshme në paisjet e shtrejta teknologjike.
Dizajni i dyfishtë i kokës së ndarë: Kompjuter Hagibis 5-në-1 çantë pastrimi me qime najloni, sfungjer të grumbulluar, të lartë Furçë me densitet, Majë stilolapsi metalik dhe tërheqës tape tastierësh, me dy kokë dizajn i fshehur për të përmbushur një sërë nevojash pastrimi Furça e butë nuk dëmton tastierën: Përzgjedhje e veçantë e furçë najloni me butësi dhe fortësi mesatare, tre- dizajn rreshti me forcë të lartë pore, elasticitet të mirë, ngurtësi dhe kompaktësi, më shumë fërkime që kursen punë Kompleti shumëfunksional i pastrimit: Sfungjeri i grumbulluar mund të pastrojë pluhuri në kutinë e karikimit me valë të kufjeve. lartë- Furça e densitetit mund të pastrojë papastërtitë në vrimën e daljes së zërit të kufjes. Maja metalike e stilolapsit mund të pastrojë kokëfortë pluhuri Çelësa të lehtë për t'u tërhequr: Me një tërheqës të thjeshtë çelësash, ndryshoni kapaku i çelësit nuk është më i mundimshëm dhe heqja e kapakut të çelësit është më i pastër dhe më i plotë Lehtë për t'u përballur me të gjitha llojet e nevojave të pastrimit: 4 lloje kokë pastrimi, shumë qëllime, pastrim i thellë çdo cep e tastierës dhe kufjeve.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€