Tenxhere Lamart LT1123

: në stok

Çmimi i rregullt €24,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Tenxhere gatimi prej alumini me sipërfaqe jo ngjitëse dhe rezistente ndaj djegies. Tigani ofron gatim të shpejtë dhe të barabartë bazuar në transferimin e shpejtë të nxehtësisë. Ka dorezë të butë ergonomike me sipërfaqe të jashtme me ngjyrë. Përdoret në llojet e pllakave, me gaz, qelq qeramik, elektrike, me induksion etj. Mund të lahet në enëlarëse, mirëmbajtja dhe pastrimi i tenxheres bëhet shumë lehtë.

Specifikat:

  • Materiali          Alumin
  • Kapaciteti        2l
  • Sipërfaqja        jo ngjitëse
  • Madhësia          18 cm
  • Thellësia          18 cm
  • Lartësia            9 cm
  • Induksioni         Po
  • Ngjyra              e zezë

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€