Set Thike dhe mprehese per thika Lamart

: në stok

Çmimi i rregullt €13,80

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
  • Materiali plastik/çelik
  • Thikë kuzhine.
  • Teh shumë i mprehtë dhe dorezë ergonomike për efekt maksimal dhe përdorim të sigurt.
  • Nuk ka asnjë efekt në aromën dhe shijen e ushqimit të prerë në feta. Mpresë me 2 hapa për thika - tungsten dhe gur qeramik.
  • Pllakë prerëse plastike.
  • Lani dhe thajeni pas përdorimit, ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve.
  • KUJDES: Trajtimi jo i duhur e bën çdo thikë të rrezikshme

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€