Ngrohese e ujit 1.7 l 2200W SENCOR SWK

: në stok

Çmimi i rregullt €42,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Vëllimi 1.7 L
 • Fuqia hyrëse: 2200 W
 • MATJA E TEMPERATURËS SË UJIT ME TERMOMETER:
 • - Arritni temperaturën ideale për të gjitha llojet e çajit dhe recetat e tjera. Termometri në anën e përparme tregon temperaturën aktuale të ujit brenda kazanit elektrik
 • Filtri i papastërtisë dhe gëlqeres
 • Shenja e nivelit të ujit
 • Baza e ngrohjes nga çelik inox me element të fshehur
 • Gryka me formë të veçantë parandalon pikimin e padëshiruar të ujit
 • Kapaku është i pajisur me një mekanizëm mbyllës sigurie për siguri maksimale
 • Çeliku inox SUS 304 me cilësi të lartë siguron një jetë të gjatë
 • SISTEMI I DYFISHTE I SIGURISË:
 • - Mbrojtje nga mbinxehja kur ndizet pa ujë
 • - Fikja automatike kur arrihet pika e vlimit
 • Drita treguese e funksionimit

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€