Aparat I kafes, 700W SENCOR SCE 3700BK

: në stok

Çmimi i rregullt €44,30

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Ideale për të pirë 6 filxhanë kafeje të depërtuar në të njëjtën kohë
 • Ekran LCD me funksione
 • Depozita e ujit 0,75 litra
 • FUNKSIONET DHE VETITË
 • Kazan qelqi (0,75 l) me kapak praktik që mbyllet
 • Doreza e kazanit të izoluar nga nxehtësia
 • Filtër i përhershëm i larë i lëvizshëm
 • Opsioni për të përdorur filtra letre të disponueshme (madhësia 4)
 • Pllakë e nxehtë jo ngjitëse për ruajtjen e temperaturës optimale të shërbimit
 • Valvula e kyçjes "Drip-Stop" ndalon menjëherë pikimin e pijes kur hiqet kazani
 • Shenja e nivelit të ujit në rezervuar dhe kazan që tregon numrin e filxhanëve
 • Opsioni i pirjes së çajit
 • Lehtë për t'u pastruar
 • Çelësi kryesor me dritë treguese të energjisë
 • Këmbë kundër rrëshqitjes
 • Mbrojtja nga mbinxehja
 • DIMENSIONET DHE SPECIFIKIMET
 • Fuqia hyrëse 700 W
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 0.8 m
 • Dimensionet (L × P × H): 210 × 195 × 265 mm
 • Pesha: 1.3 kg

PËRSHKRIMI TEKNIK

 • Vëllimi i kazanit 0,75 l
 • Timer Po
 • Treguesi i ujit Po
 • Afisho Po
 • Materiali i kazanit Qelqi
 • Fuqia hyrëse (W) 700 W
 • Lartësia (cm) 26,5 cm
 • Gjerësia (cm) 19,5 cm
 • Thellësia (cm) 21 cm
 • Ngjyra e zezë
 • Pesha 1,3 kg

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€