ZILE SMART ACME SH5210

: në stok

€99,99 €119,99

Ju kurseni: €20,00 ( 16% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Zile dhe kamere me WiFi per cdo shtepi.
Spceifikat:Lidhjet :Wi-Fi, IEEE 802.11b / g / n
Gjatësia fokale:1.3 mm
Kendveshtrim :160 °
Kompresim video :H.264
Komunikim audio: Audio 2-kahëshe
Lidhës i energjisë :Mikro USB / 8–24 V AC

Rezolucioni:1.0 Megapixel (1280 x 720 px)
FPS:15 fps
Jetëgjatësia e baterisë: Deri në 2 muaj (a)
Zbulimi i lëvizjes :Deri në 5 m
Në pajtueshmëri :Android 4.1 ose më i lartë iOS 9.0 ose më i lartë
Njoftime:Po
Micro SD Card (Max 64 GB)
Aplikacion:Smart Life ”për iOS dhe Android

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€