Syze VR meanIT MVR2 + Dëgjuese

: në stok

€26,99 €29,99

Ju kurseni: €3,00 ( 10% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

meanIT VR2 virtual reality + Degjuese

Specifikat:

  • - Max shiqimi 102°
  • - Shiqim 3D filmav dhe aplikacioneve
  • - Lojëra 3D
  • -Telefona 4.5'' deri ne 6'' madhesia
  • -Stereo ndegjuese

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€