USHTRIMORE

: në stok

Çmimi i rregullt €59,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
E përshtarshme për ushtrime të barkut, shpinës, krahëve dhe këmbëve.
👉🏻 Karakteristikat
Ngjyra: E kuqe / E zezë
Mbajtësja e ngarkesës: 200kg
Pesha e produktit: 8kg
Madhësia e zgjeruar: 50x125x61cm / 19.7x49.2x24in
Madhësia e palosshme: 72x50x23 cm /28.3x19.7x9.1
Aktivitet: Uluni, Stërvitje prapa, Shtrirje,  Trajnimi i këmbëve, shtytje, palestër dhe aplikime për stërvitje: Ushtroni muskujt e trupit, barkun, gjoksin, shpinën, këmbët etj.
Materiali: Lëkurë dhe çelik PU
 - Karakteristikat e palosshme: -Gama e gjerë e aplikimit.
 - Magazinimi dhe Transporti i Lehtë: Dizajni i palosshëm mund ta bëjë palestrën kompakte për ruajtje të lehtë, duke kursyer hapësirën e dhomës tuaj, perfekte për hapësirën tuaj të kufizuar.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€