Trotinet Elektrik - Sencor SCOOTER S70 (Aluminium, 25km/h, 50km)

: në stok

€537,90 €669,00

Ju kurseni: €131,10 ( 19% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

SPECIFIKIMI KYÇ
Shpejtësia maksimale deri në 25 km/h
Gama e distancës deri në 50 km
Pezullim para dhe pas
Konstruksion Alumini
Aplikacioni SENCOR SCOOTER disponohet në Google Play dhe APP Store
Dritë LED
Ekran LED (Modaliteti, Shpejtësia, Bateria, Ndriçimi, Bluetooth)
DHOTË
Fuqia e motorit 400 W
Shpejtësia:
 - Modaliteti SPORT deri në 25 km/h
 - Modaliteti DRIVE deri në 20 km/h
 - Modaliteti ECO deri në 10 km/h
 - Modaliteti WALK deri në 6 km/h
Gama:
 - deri në 50 km në 55 kg
 - deri në 45 km në 90 kg
Kontrolli i lundrimit
Këndi maksimal i ngjitjes deri në 15°
RROTA
Goma me vrima 10" të përparme dhe të pasme
Sistemi i Frenimit të Dyfishtë - Elektrik dhe Mekanik
Frena e diskut
Pezullimi i rrotave të përparme dhe të pasme
APLIKIMI SENCOR SCOOTER
E disponueshme në Apple App Store dhe Google Play
Bllokimi i sigurisë nga aplikacioni
Gama, Distanca e përshkuar, Koha e funksionimit, Shpejtësia, Gjendja e baterisë, etj.
Bluetooth 4.1
PARAMETRAT TEKNIKE
Pesha maksimale e ngarkesës 120 kg
Madhësia: 113 x 44 x 123 cm (i shpalosur)
Përmasat: 113 x 44 x 54 cm (të palosur)
Pesha: 17 kg
Temperatura e funksionimit: 0 deri në 40°C
Temperatura e ruajtjes: 0 deri në 45°C
Niveli i zhurmës <70 dB (A)
ADAPTER
Tensioni i hyrjes: 100-240V AC 50/60Hz
Rryma hyrëse: 2A
Tensioni i daljes: 42 V
Lidhës: Φ 5,5 x 10 mm
BATERIA
Kapaciteti: 15Ah Li-ion
Koha e karikimit: deri në 9 orë
Numri i qelizave: 50
Mbrojtje kundër: Qarkut të shkurtër, Mbitensionit, Mbikarikimit
Mbrojtja e baterisë kundër shkarkimit të tepërt
Tensioni i karikimit në hyrje: 42 V
Tensioni nominal: 36V

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€