TRICIKLETË PËR FEMIJË

: në stok

€59,99 €79,99

Ju kurseni: €20,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Triçikletë 2në1 (me vetngasje ose shtyerje) me mbulojë. 
Rrotat - gome e mbushur: përpara - 12 cm, mbrapa -10 cm;
Kornizë - alumini;
Siguria - rripat e sigurimit, dorezë e ndashme , duke e kthyer biçikletën në karrocë,
Mbështetësja - Mbështetëse e rregullueshme e shpinës
Kupolë me kapuç të rregullueshme me një dritare hapëse dhe grila të lëvizshme të ventilimit anësor
Frena - në rrotat e pasme;
Pedale të kyçura;
Aksesorë - Karroca e blerjeve, xhepi në dorezën e prindit

Prodhuesi: HORIZONT
Lloji i biçikletës: Triçikletë
Vendi i origjinës: Kina
Numri i rrotave për biçikleta: 3
Pesha: 11.5 (kg)
Rrotat e fryra: jo
Periudha e garancisë: 6 (muaj)
Gjendja: E re
Krahët: Po
Karrige me mbështetëse: Po
Mbështetëse këmbësh e lëvizshme: Po

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€