Toster VIVAX TS-7501 BLS

: në stok

€12,90 €15,90

Ju kurseni: €3,00 ( 18% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Tostieri VIVAX TS-7501 BLS, me dizajnin dhe përdorimin e tij të thjeshtë, do të përgatisë sanduiçe të shijshme brenda një kohe të shkurtër.
Falë veshjes që nuk ngjit, pastrohet dhe mirëmbahet lehtë.


Një dorezë e izoluar si dhe një kapëse mbyllëse e bëjnë të sigurt për t'u përdorur dhe dritat sinjalizuese tregojnë se kur dolli është gati për përdorim.

Tostera VIVAX TS-7501BLS do të gjejë vend në çdo kuzhinë falë mundësisë së ruajtjes vertikale, dhe kutia metalike me detaje inox garanton qëndrueshmëri dhe cilësi.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€