Toster me Grill VIVAX SM-1800

: në stok

€32,90 €39,90

Ju kurseni: €7,00 ( 17% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Tostier Grill VIVAX SM-1800 me ngrohësin e saj të fuqishëm 1800 W dhe sipërfaqen e madhe të pjekjes në skarë do të përgatisë sanduiçe të nxehta.


Në sipërfaqen e madhe të pjekjes 23x29 cm mund të vendosen sanduiçë më të mëdhenj ose copa mishi dhe kur hapen sipërfaqet ngrohëse fitohet një sipërfaqe e dyfishtë - e cila mund të përdoret si grillë.


Përveç kësaj, ka një tabaka yndyre si dhe pllaka ngrohëse me një shtresë jo ngjitëse, kështu që pastrimi dhe mirëmbajtja është e thjeshtë dhe e lehtë.
Ai përmban një dorezë të jashtme prej çeliku të pandryshkshëm dhe të ftohtë në prekje, si dhe një termostat me temperaturë gatimi të rregullueshme.

Grila e tostierës VIVAX SM-1800 mund të përdoret si grill, toster sanduiç ose grilë e hapur "tavoline".

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€