Tigan Elektrik për Krepa

: në stok

€14,99 €19,99

Ju kurseni: €5,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Tigan Elektrik për Krepa apo Pallaqinka

- E sigurtë dhe ekologjike

- Nuk ndryshket dhe nuk ngjitet

- Nxehet shpejtë

- E qëndrueshme ndaj temperaturave të larta

- Pastrohet lehtë.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€