Thikë kuzhine 23.5cm LAMART

: në stok

Çmimi i rregullt €3,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Përmasat e tehut 12,5cm; gjatësia 23,5 cm
 • Materiali SS që nuk ngjit / TPR
 • Titan sipërfaqësor
 • Ngjyra e zezë
 • Thikë për përdorim Veshje titani
 • Tehu: 12,5cm, Gjatësia e thikës: 23,5cm
 • Teh shumë i mprehtë me një dorezë ergonomike për efekt maksimal dhe trajtim të sigurt
 • Nuk ndikon në aromën dhe shijen e ushqimit të prerë në feta
 • Shpëlajeni dhe thajeni pas përdorimit
 • I sigurt në larës enësh
 • 3 vite garanci
 • Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve
 • KUJDES: Trajtimi jo i duhur e bën çdo thikë të rrezikshme

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€