Tharese flokesh 2,300 W SENCOR

: në stok

€31,99 €34,99

Ju kurseni: €3,00 ( 8% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Motor i fuqishëm me jetëgjatësi
 • Vaji i arganit dhe keratina mbrojnë për flokë më të butë
 • 3 nivele të temperaturës për çdo lloj floku
 • Motor i fuqishëm me jetëgjatësi
 • Vaji i arganit dhe keratina mbrojnë për flokë më të butë
 • 3 nivele të temperaturës për çdo lloj floku
 • 2 shpejtësi që sigurojnë rrjedhje të përsosur të ajrit
 • Funksioni Cool Shot për fiksim të përsosur të flokëve
 • FUNKSIONI JONIK
 • Garanton flokë më të butë dhe më të shndritshëm pa rrudhosje
 • Aktivizon tharjen më të shpejtë
 • Redukton elektricitetin statik (lehtë për t'i krehur flokët)
 • Parandalon dëmtimin e flokëve
 • Dorezë në formë ergonomike e përshtatshme për të dy krahët e majtë dhe të djathtë
 • Grilë e pasme e lëvizshme për pastrim më të lehtë
 • Spiralja ngrohëse në formë vale për temperaturë konstante që parandalon dëmtimin e flokëve
 • Lak i varur
 • Siguresa termike që mbron motorin nga mbinxehja
 • AKSESORËT:
 • Koncentrator i hollë
 • Difuzori i volumit
 • Fuqia hyrëse: 2300 W

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€