TERMOMETER LASER

: në stok

Çmimi i rregullt €14,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Zgjidhje e plotë për mbrojtje 100% ndaj viruseve dhe baktereve!
1) Përdorimi i sensorëve infra të kuq me precizion të lartë
2) Ruan automatikisht vlerën e fundit të matur
3) Ekran LCD që tregon vlerën
4) Përdor 2 bateri AAA
5) Matja higjienike e temperaturës pa kontakt
6) Madhësia: 180x55x100 mm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€