Tenxhere për vluarjen e qumështit Lamart LT1235, 2l

: në stok

€17,05 €36,00

Ju kurseni: €18,95 ( 52% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

LT1235 QUMËSHT 2L QUMËSHT LAMART
përshkrim i produktit
LT1235 QUMËSHT 2L QUMËSHT LAMART SHELL DYFISH

Kaldaja e qumështit është prej çeliku me dy mure të cilësisë së lartë me veti termoakumuluese për shpërndarje të shpejtë të nxehtësisë dhe kursim të energjisë.
Qumështorja është e pajisur me një fund sanduiç, një dorezë, një bilbil sinjalizues dhe një peshore litri.
Mirëmbajtje dhe pastrim i lehtë.


Garanci 3 vjet.
I përshtatshëm për përdorim:
në soba elektrike, gaz, qelq-qeramike dhe gjithashtu induksion.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€