TENDA PLUG & PLAY

: në stok

€14,99 €19,99

Ju kurseni: €5,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
0Përshtatës USB me valë enda U2 150 Mbps me fitim të lartë. Antena ultra e gjatë 6 dBi
0 vendos një rekord të lartë në distancat e transmetimit dhe marrjes së sinjalit,
duke siguruar mbulim më të gjerë dhe sinjale më të qëndrueshme.
Materialet japoneze dhe shumë herë ndihmë për lidhjen RF dhe sintonizimin
e antenës vendos një ekuilibër të përsosur midis cilësisë së sinjalit
dhe fuqisë së transmetimit. Për më tepër, antena e gjithanshme e rrotullueshme në 180°
ju lejon ta drejtoni atë në çdo kënd për sinjale më të qëndrueshme dhe rishikim më të
shpejtë të videos dhe lojëra.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€