TAVOLINE PALOSESE PER LAPTOP

: në stok

Çmimi i rregullt €13,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
"Materiali dru dhe alumin
• Dizajn elegant.
• Permasat 60x40cm."

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€