Tastierë mekanike Gaming GK-7 Canyon

: në stok

€49,90 €59,99

Ju kurseni: €10,09 ( 16% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
108 butona
Çelësat mekanikë të Black Canyon
Rruga kryesore 4,0 mm
Aktivizimi i këmbëzës 1.5 mm me forcë 80 +/- 10g
60 milionë shtypje për buton
Çip IC me dy bërthama
Softuer i plotë personalizimi
Funksioni NKRO anti-ghosting dhe kundër bllokimit
Dorezë kontrolli shumëfunksionale
Detyra makro
Kyçja e butonit të Windows/Start
22 lloje të ndriçimit të pasëm
Mbështetës magnetik i lëvizshëm i kyçit të dorës
Kabllo me gërsheta me unazë magneti ferrit
Kapëse kyçe me injeksion të dyfishtë
Ngjitësja bonus e përfshirë në paketë

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€