Tastierë mekanike Gaming GK-6 Canyon

: në stok

€49,90 €49,99

Ju kurseni: €0,09 ( 0% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
104 butona mekanikë
Çelësa mekanike blu
Rruga kryesore 4,0 mm
Aktivizimi i këmbëzës 2.4 mm me forcë 60 +/- 10g
60 milionë shtypje për buton
Kapëse kyçe me injeksion të dyfishtë
Kyçja e butonit të Windows/Start
Funksioni NKRO anti-ghosting dhe kundër bllokimit
20 lloje të ndriçimit të pasëm
10 paracaktime ndriçimi për lojërat më të njohura, 2 prej tyre mund të riprogramohen
Ngjitësja bonus e përfshirë në paketë

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€