Shkop fitnesi

: në stok

Çmimi i rregullt €11,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Karakteristikat:
  • Dizajni i shtrëngimit metalik, lidhje e përshtatshme, e qëndrueshme dhe e qëndrueshme.
  • Eshte gome e importuar, super elastike, jo lehtesisht e deformuar, rezistente, antioksiduese, jete te gjate etj.
  • E shkëlqyeshme për ushtrime shtrirjeje joga, stërvitje me grupe rezistence.
  • Rripat e këmbëve prej najloni ofrojnë një vend të sigurt për këmbët tuaja.
  • Çmontohet lehtësisht për ruajtje ose udhëtim.
  •  Ndihmoni për të zhvilluar një bërthamë të fortë, topuz më të ngushtë, kofshë me pamje më të dobët.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€