SET THIKA 7PCS BASS

: në stok

€34,90 €49,90

Ju kurseni: €15,00 ( 30% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Cilësia Premium: Çeliku inox i cilësisë së parë dhe
shumë i mprehtë. Kuti speciale me rrotullim.
- Dizajni: Dizajn unik i grupit Bass 7 copë
- Thikat inox do t'ju ofrojnë 5 thika të bukura 1 limë për mprerje dhe 1 palë gërsherë.
- Ky grup i bukur thikash është i sigurt dhe do kompletoni kuzhinën tuaj në mënyrë përfekte

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€