Set kripore Lamart LT7019, 4 pjesë

: në stok

€14,19 €27,00

Ju kurseni: €12,81 ( 47% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Set kripore, i destinuar për ambiente shtëpiake dhe hotelerie. Shishet janë bërë nga çelik inox dhe qelqi dhe stenda është bërë nga plastika dhe çeliku inox. Lani gjithmonë pjesët plastike me dorë dhe mbushni jo më shumë se 1 cm poshtë buzës së shishes.
Shënim: Pëdorni me kujdes produktet e bëra nga qelqi dhe mos i përdorni kur plasariten.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€