Reshov Elektrik RAF R.8006

: në stok

Çmimi i rregullt €36,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Reshov elektrike me rreze infra të kuqe 1 djegës 3500W RAF R8006

Reshov elektrik portative me një djegës. Kutia metalike e pajisjes është e mbuluar me smalt rezistent ndaj nxehtësisë, sipërfaqja e punës është qeramike.

Kompakt, i lehtë për tu mirëmbajtur dhe funksionuar. Punon nga një kabllo rrjeti. Kutia nuk nxehet, pastrohet lehtë, ka doreza të rehatshme për mbajtje. Në të djathtë është një ekran informues LED dhe butona kontrolli me prekje.

Sipërfaqja e gatimit: elektrike, xhami-qeramike
Lloji: Reshov tavoline me doreza mbajtëse;
Madhësia e djegësit: 210 mm;
Veshje e sipërfaqes së gatimit: qelq-qeramike;
Lloji i kontrollit: ekran me prekje
Ngjyra: E zezë
Mbrojtja nga mbinxehja: Po;
Numri i mënyrave të funksionimit: 5;
Konsumi i energjisë: 3500 W;
Numri i ndezësve elektrikë: 1

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€