Reshov Elektrik RAF Infrared

: në stok

Çmimi i rregullt €32,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Reshovi elektrik Raf është ideale për shtëpi dhe vila verore. Ju mund të përdorni enë të bëra nga çdo material rezistent ndaj nxehtësisë për gatimin dhe ngrohjen e ushqimit: çeliku, gize, alumini, bakri, qeramika, qelqi i kalitur, etj.

Specifikat:

 • Pllakë e nxehtë me rreze infra të kuqe elektrike
 • Teknologji e re e ngrohjes sipërfaqësore
 • Ngrohje e shpejtë deri në 500 gradë
 • Kohëmatësi i fikur: 1 – 180 minuta
 • Sipërfaqe qelqi-qeramike
 • Lloji i kontrollit elektrik
 • Pastrim shumë i thjeshtë dhe i lehtë
 • Fuqia: 220-240V ~ 50/60Hz
 • Përmasat: 28 x 42 cm
 • Fuqia: 3500 W
 • Pesha: 2.3 kg

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€