Prerëse (Flex) TOTAL TAGLI2011587

: në stok

€59,50 €82,90

Ju kurseni: €23,40 ( 28% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Motor pa furça
Tensioni: 20 V
Shpejtësia pa ngarkesë: 3000/8000 rpm
Diametri i diskut: 115 mm
Fije boshti: M14
Çelësi i këmbëzës së sigurisë
Bateria dhe karikuesi shiten veçmas
Disku nuk përfshihet
Paketuar sipas kutisë me ngjyra

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€