Pllakë Montuese VIVAX BH-042IN

: në stok

€159,90 €249,90

Ju kurseni: €90,00 ( 36% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Pllaka e integruar me induksion VIVAX BH-042IN ngroh ushqimin më shpejt dhe me efikasitet se çdo pianurë tjetër, duke kursyer kështu kohë, energji dhe duke përshpejtuar përgatitjen e vaktit.

 Me 9 nivele fuqie dhe kontrolle rrëshqitëse "touch", përgatitja e vaktit është e thjeshtë, e shpejtë dhe efikase.
Zona fleksibël e gatimit mundëson përshtatjen e pjatës me dimensione dhe forma të ndryshme pjatash dhe shfrytëzon hapësirën në pjatë në mënyrën më të mirë të mundshme.


Falë teknologjisë më të fundit të induksionit, pianurja e integruar me induksion VIVAX BH-042IN ngroh përmbajtjen e tiganit, jo pjatën ose tiganin. Në këtë mënyrë, energjia drejtohet drejtpërdrejt në gatim, pa humbje të nxehtësisë dhe harxhimin e kohës së nevojshme për të ngrohur tiganin.


Pllaka ka mbrojtjen e fëmijëve, funksionin "Boost", kufizimin e fuqisë së bordit për të parandaluar ngarkesën e instalimit, kujtesën e kohëmatësit dhe funksione të tjera.

Specifikat:

  • Pllakë induksioni e integruar,
  • madhësia e pllakës: 60 cm,
  • materiali i sipërfaqes: xham i zi,
  • lloji i kontrollit: kontrolli dixhital,
  • numri i zonave të gatimit: 4,
  • nivelet e fuqisë: 9,

Pllaka 1 180mm / 1500W / 2000W (B)
Pllaka 2: 180 mm / 1500 W / 2000 W (B)
Pllaka 3: 180 mm / 1500 W / 2000 W (B)
Pllaka 4: 180 mm / 1500 W / 2000 W (B)
Kohëmatës: 1-99 min,

Funksione të tjera:

Fikja automatike e sigurisë,
Treguesi i nxehtësisë së mbetur të pllakës gjatë ftohjes,
Zonë e dyfishtë gatimi,
Mbrojtja e fëmijëve,
Zonë fleksibël gatim,
Ndalimi i gatimit,
Kohëmatësi si kujtesë dhe mbyllja me kohë e një ose më shumë zonave,
Rrëshqitësi për kontroll më të saktë të temperaturës së gatimit,

Dimensionet: 590*520*60 (55) mm

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€