PËRFORCUES WI-FI TENDA

: në stok

€18,99 €24,99

Ju kurseni: €6,00 ( 24% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
> 300 Mbps 802.11n shpejtësi.
> Antenat e jashtme 2*3 dBi rritin sinjalin për të zgjatur mbulimin WiFi deri në 200 ㎡.
> Zgjatja me një buton ndihmon për të zgjatur lehtësisht mbulimin WiFi.
> Zgjedhja LED e fuqisë së sinjalit inteligjent WiFi ndihmon për të zgjedhur lehtësisht vendndodhjen optimale.
> E përputhshme me ruterat me valë standarde 802.11n të markave kryesore dhe WiFi DSL.
> Mbështet fshehjen e SSID

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€