Pajisje për zierjen e vezëve Sencor SEG 710BP, e zezë

: në stok

€16,28 €27,00

Ju kurseni: €10,72 ( 39% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

3 nivele gatimi: i butë, ideal për mëngjes, i zier mesatar,  Ka tabak të lëvizshme të vezëve për servirje të lehtë të vezëve. Pastrim i thjeshtë i pajisjes, falë dizajnit ergonomik me tabak të lëvizshme. Pajisje për zierjen e vezëve me kohëmatës elektronik të integruar me sinjalizimin zanor. Funksionim plotësisht automatik dhe mbrojtja nga mbinxehja. Çelësi i ndezjes / fikjes me dritën treguese.Tensioni dhe frekuenca: 220-240V ~ 50 Hz

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€