Orë dhe Alarm MeanIT A1

: në stok

€14,99 €19,99

Ju kurseni: €5,00 ( 25% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Orë dhe alarm
Mat Temperaturen dhe lagështin e ajrit
Alarmi mund të vendoset për tërë javën ose veçanërisht për kohën e veçantë të fundjavës
Dritë blu e leht.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€