Ngrohës Elektrik i Ujit SENCOR

: në stok

Çmimi i rregullt €17,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Shenja e nivelit të ujit
 • Shenja e nivelit të ujit ndizet ndërsa uji nxehet
 • Ruajtja e kordonit të rrymës në bazë
 • Vëllimi 1 l
 • Shenja e nivelit të ujit
 • Shenja e nivelit të ujit ndizet ndërsa uji nxehet
 • Ruajtja e kordonit të rrymës në bazë
 • Bllokim sigurie me kapak
 • Filtër për heqjen e papastërtive dhe depozitave, i lëvizshëm dhe i larë
 • Spiralja e ngrohjes është e fshehur nën një bazë ngrohjeje prej çeliku inox
 • Mbrojtje e trefishtë:
 • Mbrojtje nga mbinxehja kur ndizet pa ujë
 • Mbyllje automatike kur hiqet nga baza
 • Mbyllje automatike kur arrihet pika e vlimit
 • Lidhës qendror 360°
 • Çelësi i ndezjes/fikjes në dorezë
 • Dorezë në formë ergonomike
 • Fuqia hyrëse 2000 W
 • Kontrollues i dritës së diellit

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€