Minifurre LUXELL LX-13577

: në stok

€104,90 €119,90

Ju kurseni: €15,00 ( 12% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
PËRSHKRIMI
• Fuqia e furrës: Top 650 W+ fundi 800 W
• Fuqia e pllakës së nxehtësisë: 1000 W + 1500 W + 450 W
• Fuqia totale e funksionimit: 2950 W
•Paneli Inox Body Black
• Pjatë tenxhere kafeje 450 W
• Vëllimi i brendshëm 40 lt
•Termostat i rregullueshëm
• Një tabaka drejtkëndëshe e emaluar dhe një tabaka e rrumbullakët e emaluar
Cr-Ni skarë
• 4 nivele të lartësisë së tabakasë
• Rezistencë e gjatë inox Cr-Ni

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€