Mini Frigorifer VIVAX MF-45

: në stok

€109,90 €179,90

Ju kurseni: €70,00 ( 38% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Mini bar VIVAX MF-45 është i destinuar për ata që kanë pak hapësirë ​​dhe kanë nevojë të madhe për të ftohur ushqimin.


Ekonomik në konsumin e energjisë, është një zgjedhje ideale për dhoma hoteli ose si frigorifer ndihmës për dhoma individuale apo ambiente biznesi.


Vëllimi i frigoriferit prej 39 l siguron ftohjen e pijeve dhe mundëson që ushqimi të mbetet i freskët. Ngrirësi me vëllim 4 l është ideal për të mbajtur një sasi të vogël ushqimesh të ngrira dhe ujë të ngrirë.


Mini bari ka një dizajn modern dhe ka mundësinë e hapjes së derës në drejtim të djathtë ose të majtë.

Specifikat:

  • Frigoriferi në nivelin e tavolinës së punës
  • Kapaciteti neto i frigoriferit: 112 litra,
  • 3 rafte xhami në frigorifer,
  • Sirtar xhami,
  • Drita e brendshme,
  • Drejtimi i ndryshueshëm i hapjes së derës,
  • Dimensionet:
  • Lartesia 49 cm, Gjersia 47 cm
  • Klasa energjie: F,
  • Pesha neto 25 kg

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€