Rrobalarëse & Tharëse WDF-1408D616BS VIVAX 8kg

: në stok

€349,90 €419,90

Ju kurseni: €70,00 ( 16% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Makina larëse VIVAX me tharëse WDF-1408D616BS është ideale për të kursyer hapësirë në apartamente dhe apartamente më të vogla.
Me 16 programe, 1400 rrotullime të centrifugës dhe një kapacitet prej 8 kg rroba për larje / 6 kg për tharje, mundëson kombinime të ndryshme të larjes dhe tharjes në varësi të nevojave.
Lavastovilja ka 10 programe larëse dhe 6 programe tharjeje, nga të cilat 2 programe lajnë dhe thajnë rrobat automatikisht.
Programi i Larjes së Shpejtë 15 min shmang kohët e gjata të larjes, gjë që rezulton në kursim të energjisë për rrobat me përdorim të shkurtër ose më pak të ndotura. Kjo makinë larëse ka gjithashtu një program ultra të shkurtër "A Hour W/D" që lejon larjen dhe tharjen e rrobave në vetëm 1 orë.
Teknologjia e makinës larëse-tharëse VIVAX WDF-1408D616BS siguron trajtimin më të mirë të larjes dhe tharjes për çdo lloj pëlhure, duke siguruar kombinimin optimal të temperaturës, rrotullimit të kazanit dhe kohëzgjatjes së ciklit të larjes ose tharjes së rrobave. Nëpërmjet ekranit të madh LCD për çdo program larjeje, mund të vendoset shpejtësia e centrifugimit dhe temperatura e larjes, mund të rregullohet intensiteti i tharjes (gati për hekurosje, freskimin e rrobave ose tharje për ruajtjen e drejtpërdrejtë të rrobave në gardërobë). Larja dhe tharja e rrobave mund të bëhet me një vonesë kohore deri në 24 orë. Paneli i kontrollit ka një çelës rrotullues të vendosur në qendër për zgjedhjen e programit dhe një ekran të madh - ata fillojnë procesin e larjes ose tharjes në vetëm tre hapa të thjeshtë.

Kapaciteti (kg) 8
Kapaciteti i tharjes (kg) 6
Numri i rrotullimeve në minutë 1400
Lloji i tharëses Kondensimi
Modeli i ngushtë (i hollë) Po
Ngarkesa e përparme
Programi numër 16
Programet e larjes Larje e shpejtë 15", delikate 20°C, larje veshje sportive, xhins, lesh, ECO 40-60°C, intensive, vetëm centrifugim, shpëlarje dhe centrifugim, programi i preferuar (Cikli im)
Programet e tharjes vetëm për tharje, larje dhe tharje, tharje rrobash të përziera, tharje sintetike, tharje pambuku, larje dhe tharje në 1 orë
Çelësat shtesë Vonesa e fillimit të larjes, rregullimi i temperaturës, rregullimi i shpejtësisë së centrifugimit, forca e tharjes, ndezja/fikja, nisja/pauza
Ekrani LED
Efikasiteti i energjisë E
Zhurma (dB) 76
Materiali i lyer me metal
Ngjyra e Bardhë
gjerësi (cm) 59,5
lartësia (cm) 85,0
Thellësia (cm) 47,5
Gjerësia e paketimit (cm) 65,0
Lartësia e paketimit (cm) 88,5
Thellësia e paketimit (cm) 55,5
Pesha e pajisjes (kg) 65
Furnizimi me energji elektrike 220-240 V AC

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€