KONTROLLER WI-FI

: në stok

€13,99 €18,99

Ju kurseni: €5,00 ( 26% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
Kontroller me Wifi, Perkrah Android dhe IOS

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€