Koka te furçes se dhembeve 1/4 SENCOR SOX 001

: në stok

Çmimi i rregullt €7,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Kokat e furçës së dhëmbëve SENCOR Sonic Protection SOX
Në formë W për pastrim të njëkohshëm me dy dhëmbë
Falë qimeve speciale të furçës në formë W, forca e pastrimit shpërndahet në mënyrë ideale në dy dhëmbë njëkohësisht. Për më tepër, forma gjithashtu mundëson pastrimin e vendeve zakonisht shumë të vështira për t'u arritur midis dhëmbëve.
4 koka në një paketë kompakte


Paketa kompakte përmban 4 koka furçash dhëmbësh. Çdo kokë furçë dhëmbësh ka një ngjyrë të ndryshme për identifikim të lehtë.
Largon më shumë pllakëza se një furçë dhëmbësh
Forma e qimeve dhe teknologjia e furçës së dhëmbëve të zërit SENCOR heq pllakën në mënyrë shumë më efektive sesa një furçë dhëmbësh dore. Kur lahet siç duhet, çdo dhëmb individual lahet më shumë se 2 500 herë.
Zëvendësim shumë i thjeshtë


Dizajni i furçës së dhëmbëve me rrëshqitje mundëson zëvendësimin dhe funksionimin e thjeshtë edhe kur kokat e furçës së dhëmbëve ndërrohen në mënyrë të përsëritur.
I përshtatshëm për larje të përditshme
Koka e furçës së dhëmbëve është bërë për përdorim të përditshëm falë fibrave të saj të hollë me qime që mbështesin rigjenerimin e mishrave të dhëmbëve dhe ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve dentare.


Përputhshmëria
Kokat e furçës së dhëmbëve SENCOR Sonic Protection janë të pajtueshme me të gjitha furçat e dhëmbëve SENCOR Sonic Protection SOC 1x, 2x dhe 3x.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€