KLIMA VIVAX Q SERIES 12btu

: në stok

€399,00 €499,00

Ju kurseni: €100,00 ( 20% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Kondicioneri i dizajnit VIVAX Q ACP-12CH35AEQIs R32 ka një kapacitet nominal ngrohjeje prej 3,81 kW dhe një kapacitet nominal ftohës prej 3,52 kW. Ky model është dëshmi se kondicionerët VIVAX, edhe në çmimin më të ulët, ofrojnë shumë më tepër se konkurrenca. Teknologjia speciale e inverterit 3D ofron performancën më të mirë dhe në të njëjtën kohë mundëson kursime të konsiderueshme të energjisë. Filtri katalitik eliminon gazrat e dëmshëm dhe aromat e pakëndshme, dhe filtri i pluhurit ndihmon në ndalimin e grimcave të pluhurit në pajisje, gjë që përmirëson cilësinë e ajrit në dhomë. Njësia e brendshme ka një funksion vetëpastrimi, ajo vazhdon të punojë për të tharë dhe pastruar kondensatin e mbetur.

Kondicioneri i dizajnit VIVAX Q ACP-12CH35AEQIs R32 ka funksionin 'I feel', i cili përdor një sensor për të lexuar temperaturën në dhomë dhe për ta dërguar atë në kondicioner. Njësia e brendshme rregullon temperaturën dhe shpejtësinë e rrotullimit të ventilatorit në mënyrë që të arrihet temperatura e kërkuar, duke kursyer njëkohësisht energji. Funksioni 'Follow me' njeh praninë e njerëzve në dhomë dhe, bazuar në këtë, rregullon forcën dhe drejtimin e ajrit që fryn, gjë që mundëson përdorimin optimal të pajisjes. Funksioni i kursimit të energjisë ndihmon pajisjen të sigurojë energji të mjaftueshme për ftohje pa pasur nevojë të funksionojë me kapacitet të plotë. Cilësia afatgjatë garantohet nga një garanci pesëvjeçare dhe përdorimi i gazit R32, i cili është më efikas dhe më i sigurt për punën dhe mjedisin. E gjithë kjo në klasën energjetike A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje. Me blerjen e një moduli WiFi, mund ta kontrolloni këtë pajisje nëpërmjet aplikacionit të kontrollit të kondicionerit NethomePlus.

 

Nëse jeni të interesuar për modele të tjera në kategorinë WALL SPLIT SYSTEMS, klikoni në lidhjen .

Të gjitha specifikimet
Kapaciteti nominal ftohës (kW) 3,52
Kapaciteti minimal ftohës (kW) 1,11
Kapaciteti maksimal ftohës (kW) 4,16
Klasa energjetike e ftohjes A++
Koeficienti SEER 6,1
Zona e funksionimit gjatë ftohjes -15°C ≤ T ≤ 50°C
Ngarkesa e vlerësuar e ftohjes (W) 3600
Fuqia nominale e hyrjes së ftohjes (W) 1213
Kapaciteti nominal i ngrohjes (kW) 3,81
Kapaciteti minimal i ngrohjes (kW) 1,08
Kapaciteti maksimal i ngrohjes (kW) 4,22
Klasa e energjisë së ngrohjes A+
Koeficienti SCOP 4
Područje rada prilikom grijanja -15 °C ≤ T ≤ 30 °C
Predviđeno opterećenje pri grijanju (W) 2700
Fuqia nominale e ngrohjes hyrëse (W) 1088
Protok zraka (m³/h) 540/430/314
Kapaciteti dehumidues (L/h) 1,2
Zhurma (dB(A)) - UJ 40,5/34,5/25/21
Vëllimi i zërit në kushte standarde (dB) - UJ ≤ 55
Dimensionet e pajisjes (mm) - UJ 805 x 194 x 285
Dimensionet e paketimit (mm) - UJ 870 x 270 x 365
Jo se / Pesha bruto (kg) - UJ 7,6/9,8
Zhurma (Db(A)) - VJ ≤ 56
Vëllimi i zërit në kushte standarde (dB) - VJ ≤ 63
Ftohës R32
Hapësira e kllapave (mm) 452
Dimensionet e pajisjes (mm) - VJ 720 x 270 x 495
Dimensionet e paketimit (mm) - VJ 835 x 300 x 540
Jo atë / Pesha bruto (kg) - VJ 23,2/25
Funkcionalnosti 1W gatishmëri; Modaliteti i natës; Funksioni i kursimit të energjisë; Filtër katalitik; Filtri i pluhurit; Vetëpastruese; Veshje ari; Mbulesa mbrojtëse e valvulës; Shkrirja inteligjente; Zbulimi dhe shfaqja e gabimeve; Sensori i rrjedhjes së ftohësit; Nisja me tension të ulët; Ftohja dhe ngrohja në temperaturë -15°C; 'Ndihem funksion'; Kontroll manual; Përputhshmëri mono dhe multi; 3 shpejtësi të rrjedhës së ajrit; Drenazhimi i kondensatës me dy drejtime; Lëkundje makinash; Memorizimi i pozicionit të ruterit; Mënyra automatike e funksionimit; Kujtesa e mënyrës së fundit të funksionimit; Timer; Modaliteti Turbo; Fillimi i butë; Ekran dixhital
Diametri i tubit të fazës së lëngshme 1/4"
Diametri i tubit të fazës së gazit 3/8"
Maks. gjatësia e tubit (m) 25
Maks. diferenca në lartësi (m) 10
Gjatësia e tubit të parangarkuar (m) 5
Rimbushja e mediumit ftohës (g/m) 12
Lloji i pajisjes Sistemi i ndarjes së murit
Ngjyra e pajisjes e bardhë
Periudha e garancisë (muaj) 60

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€