Hekur për hekurosje Sencor SSI 8300RS, rozë

: në stok

€28,05 €48,00

Ju kurseni: €19,95 ( 41% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
  • Konsumi i energjisë 3200 W
  • Vëllimi i rezervuarit të ujit 350 ml
  • Avulli konstant 45 g/min
  • Shpërthimi me avull 195 g/min
  • Qeramika sipërfaqësore hekurosëse

 

Hekur me avull, me fuqi 3200 W dhe sistem avulli shumë të fuqishëm 45g/min. Ka sipërfaqe hekurosëse qeramike me rezervuar të tejdukshëm të ujit me mbushje të lehtë prej 350ml. Ka rregullim të vazhdueshëm të temperaturës dhe sistem vetëpastrimi që largon depozitat minerale. Hekuri ka sistem që parandalon formimin e gurëve të ujit në vrimat e dërrasës së hekurosjes dhe funksion Drip-Stop për të parandaluar njollat nga pikat e ujit në pëlhura. Ka opsion vertikal të avullimit dhe rregullim të daljes së avullit, me buton për spërkatje dhe termostat. Ka dritë sinjalizuese për mirëmbajtjen e temperaturës së caktuar. Ka prodhim të qetë të avullit 30g/min dhe shpërthim të avullit prej 120g/min, me gjatësi të kabllosë së rrymës 2m. Hekuri ka dimensionet 315x122x144mm.

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€