Furrë Montuese VIVAX BO-608FAHTD GW

: në stok

€249,90 €299,90

Ju kurseni: €50,00 ( 16% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

Furra e integruar premium VIVAX BO-608FAHTD GW me xham të bardhë elegant ka 7 programe pjekjeje. Paneli i kontrollit përmban një ekran të madh LCD me funksionin e orës dhe kujtesës, një kohëmatës dhe funksione shtesë të pjekjes automatike ose gjysmë automatike. 

Përveç të gjitha përfitimeve të kontrollit dixhital, furra ka edhe funksione klasike si pjekja me ndihmën e ngrohësve të sipërm dhe të poshtëm, funksioni "grill" si dhe pjekja me ventilator, e cila siguron një shpërndarje të barabartë të nxehtësisë brenda. hapësira e furrës dhe pjekja në disa nivele.

Programet e tjera të furrës së integruar VIVAX BO-608FAHTD GW janë: shkrirja + ventilatori, grila + ventilatori, ngrohësi i poshtëm + ventilatori, ngrohja konvencionale (ngrohësi e sipërme + e poshtme), ngrohja konvencionale (ngrohësja e sipërme + e poshtme) + ventilatori, ngrohësi i sipërm + ventilator, skarë .


Përveç detajeve inox, butonat janë në sistemin "push", gjë që e bën furrën elegante dhe të rafinuar.


Furra vjen me një enë pjekjeje të cekët si dhe një raft rrjetë.
Teknologjia superiore e mban konsumin e energjisë në një nivel të ulët me klasën e efikasitetit të energjisë A. Pllakat katalitike në anët e furrës kontribuojnë gjithashtu në mirëmbajtjen më të lehtë.

Specifikat:

Furra e integruar,

Klasi energjetik A,

Fuqia maksimale: 2300 W,

Diapazoni i temperaturës: 30°C-240°C,

Pamja e jashtme: panel kontrolli xhami dhe futje inoksi,

Derë xhami me futje inox dhe dorezë alumini, Pop In /

Pamja e brendshme: smalt i zi,

Kapaciteti i furrës: 60 L,

Ventilator për pjekje,

Udhëzues të kromuar lehtësisht të lëvizshëm,

Numri i programeve: 7

Programet:

  1. Shkrirja + ventilator,
  2. Grila + ventilator,
  3. Ngrohës i poshtëm + ventilator,
  4. Ngrohje konvencionale (Ngrohëse e sipërme + e poshtme),
  5. Ngrohje konvencionale (Ngrohëse e sipërme + e poshtme) + ventilator,
  6. Ngrohëse e sipërme + ventilator,
  7. Grillë

Dimensionet:

Gjerësi (cm) 59,5
Lartësia (cm) 59,5
Thellësia (cm) 58,7

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€