Favorit lavatriqe w 9122 bldc

: në stok

Çmimi i rregullt €349,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

PËRMASAT – 84,5 / 59,7 / 58,2 CM

MAKSIMUMI I RROTULLIMEVE PËR MINUTË (RPM) – 1200

KAPACITETI – 9 KG

DAULLE PREJ ÇELIKU INOX – 59 L

MOTORI INVERTER (10 GARANCI) – √

EKRAN LCD DIXHITAL (TOUCH) 7 SEGMENTE – √

SHFAQJA E KOHËS SË MBETUR TË LARJES – √

FILLIMI I VONUAR – √

PROGRAMEVE – 15

PROGRAMUES ELEKTRONIK – √

ÇELËSI I KONTROLLIT TË TEMPERATURËS SË UJIT – √

PROGRAM PËR LARJEN E DUVETIT DHE BATANIJES (DUVET) – √

KLASA E ENERGJISË (SIPAS RREGULLORES SË RE) – A

SISTEM EKO PËR KURSIM TË ENERGJISË – √

MBROJTJE NGA RRJEDHJET – √

MBROJTJE NGA SHKUMA – √

SISTEM PËR BALANCIM AUTOMATIK – √

SISTEM PËR ZBULIM TË DEFEKTEVE – √

KYÇJE FËMIJËRORE – √

HEQJE E KAPAKUT TË SIPËRM – √

PROGRAME ANTIALERGJIKE – √

LARJE E NDJESHME / DORE – √

KONSUMI I ENERGJISË (SIPAS RREGULLORES SË RE) – 49KWH/NË 100

KONSUMI I UJIT (SIPAS RREGULLORES SË RE) – 50 L

NIVELI I ZHURMËS GJATË LARJES – 50 DB

NIVELI I ZHURMËS GJATË CENTRIFUGIMIT – 76 DB

PROGRAMI I SHPEJTË – 60 MIN NË 60° √

RREGULLATOR I RROTULLIMEVE√ – √

SENSOR PËR MBUSHJE PËRGJYSMË – √

PROGRAMI I SHPEJTË – 15 MIN. NË 30 °

BUTON PËR PARALARJE – √

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€