Favorit furrë bio 78-d lux b

: në stok

€229,90 €279,90

Ju kurseni: €50,00 ( 17% )

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

PËRMASAT – 59,5MM / 59,5 MM/ 57,5MM

KLASA E ENERGJISË – A

VЁLLIMI I FURRЁS – 78 L

VЁLLIMI I FURRЁS – 8

HAP DHE MBYLL DERËN E FURRËS – I BUTË

TERMOSTAT – DIXHITALE

TIMER DIXHITAL – PO

TELA ANËSORË TË KROMUAR – PO

VENTILATOR – PO

DRITË NË FURRË – PO

XHAMI I BRENDSHËM I LËVIZSHËM (I LEHTË PËR T’U PASTRUAR) – PO

RRJETË E KROMUAR – 1

ELEMENTI I SIPËRM I NGROHJES – 1200W

ELEMENTI I POSHTËM I NGROHJES – 1100W

NGROHËS I GRILLЁS – 1400W

GRILL I DYFISHTË – 2600W

NGJYRA – E ZEZË

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€