Favorit enëlarëse si60-114

: në stok

Çmimi i rregullt €269,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

PËRMASAT – GJ/L/Т 82,0CM/59,8CM/57,0CM

GJYSMË E NDËRTUAR ME PANEL ÇELIKU INOX – √

KAPACITETI MAKSIMAL – 12 GRUPE PJATASH

PROGRAMEVE – 5

TEMPERATURA – 4

KLASA E ENERGJISË – A ++

PROGRAMI I KONSUMIT TË UJIT ECO – 12 LITRA UJË

KONSUMI I ENERGJISË (NË VARËSI TË PROGRAMIT) – 0,90 KWH – 1,55 KWH

BRENDSHME – INOX

FILTËR METALIK – √

MBROJTJE NGA PËRMBYTJA – √

ON/OFF BUTONI – √

BUTONI I ZGJEDHJES SË PROGRAMIT – √

BUTONI I VONESËS SË KOHËS SË LARJES – 3, 6 DHE 9 ORË

GJYSMË NGARKESE – √

ZGJIDHJE TREGUES I SIGURIMIT – √

TREGUES I MUNGESES SE SHKELQIMIT – √

TREGUESI I PËRFUNDIMIT – √

ZHURMA GJATË PUNËS – 57 DB

PROGRAM I SHPEJTË – 30 MIN. 40 °C

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€