Favorit enëlarëse e60-a1fn

: në stok

Çmimi i rregullt €319,00

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question

PËRMASAT – 85/59,8/59,8 L/GJ/GJ

KAPACITETI MAKSIMAL – 13 GRUPE PJATASH

PROGRAME – 7

MINI EKRANI LED √

PROGRAM I SHPEJTË – 30 MIN. NË 40 °C

GJYSMË BUTONI (1/2) MBUSHJA √

KLASA E ENERGJISË – Е

KLASA E THARJES – A

ZHURMA GJATË PUNËS – 49 DB

FILLIMI I VONUAR – 1, 2, 3…..24 ORË

NJË CIKËL – 4.5L DERI NË 9L UJË SIPAS PROGRAMIT

PROGRAMI SUPER I SHPEJTE DHE I PASTER 50’ НА 65 С° √

KONSUMI I ENERGJISË (PROGRAMI ECO) – 0,91 KWH

KONSUMI I ENERGJISË (PROGRAMI ECO) – 261 KWH

SHPORTA E SIPЁRME I PERSHTATSHËM √

MBROJTJA NGA PËRMBYTJET √

MBROJTJA NGA NGROHËSI √

NGJYRA – E BARDHË/GRI

NGROHËS I FSHEHUR √

FILTËR METALIK √

ON/OFF BUTONI √

START/PAUSE BUTONI √

TREGUESI I PËRFUNDIMIT TË PROGRAMIT √

TREGUES PËR FUNKSIONIN E LARJES / THARJES √

TREGUES PËR MUNGESËN E SOL √

MUNGESA E TREGUESIT TË SHKËLQIMIT √

MBROJTJEN E FËMIJËVE √

HIGIENE 75C ; INTENSIVE 65 C ; LARJE ME AVULL √

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€