DRITE MURI SOLARE

: në stok

Çmimi i rregullt €3,49

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
E përshtatshme për kopshtët e shtëpive, restaurantëve, tavernave verore. 
Me senzorë qe ndizen vetë gjatë natës dhe ndalen në mengjes. Mbushet nga drita gjatë dites dhe punon naten

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€