Drejtues për flokë Sencor 40W

: në stok

Çmimi i rregullt €14,99

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
 • Drejtues flokesh
  Teknologji e kombinuar e turmalinës qeramike për rrëshqitje maksimale të flokëve përgjatë sipërfaqes së shtypjes
  Ekran LED që tregon temperaturën aktuale
  Temperatura 200 C°
  Sipërfaqet e posaçme të presimit lundruese shmangin thundrat e flokëve dhe nuk kërkojnë shtypje të fortë pasi sipërfaqet konvencionale presuese janë të fiksuara fort
  Kyç i integruar për sigurinë e ndreqësit të flokëve në pozicionin e kyçjes për ruajtje të rehatshme
  Kordoni furnizimi 3 m i gjatë 360? rrotullues kundër përdredhjes dhe ngatërrimit


 • Teknologji PTC për ngrohjen e shpejtë të pllakave
 • Treguesi i funksionimit LED
 • Kordoni i rrymës me rrotullim 360° 

 


Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€