Disk për prerje inox/metal TOTAL TAC2101151

: në stok

Çmimi i rregullt €0,49

QUESTIONS & ANSWERS

Have a Question?

Be the first to ask a question about this.

Ask a Question
madhësia: 115 mm (4-1/2") X22 mm
Qendër e sheshtë
Disk prerës për metal dhe inox

Porosia juaj duhet të kaloj shumën prej 10.00€ në menyrë që transporti të jetë falas.

Porosia arrinë në adresën tuaj brenda 24/48 orë pune.

Për çdo ndërrim ose kthim të produktit posta duhet të paguhet ekstra 2.00€